Forum Gaziantep, dünyanın en ünlü serisi ‘Star Wars’un Disney Channel’da gösterime girecek yepyeni çizgi filmi ‘Star Wars Asiler’ için özel bir lansman aktivitesi düzenliyor.

‘Star Wars Asiler’in dünya lansmanı kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte ayrıca 7’den 77’ye tüm Star Wars hayranları, aynı anda “Işın Kılıcı Sallama” kategorisinde dünya rekoru kırmaya çalışacak. Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek özel bir etkinliğe imza atıyor.

AYNI ANDA GÖSTERİM

Star Wars Asiler’in Dünya Lansmanı kapsamında, 20 Eylül Cumartesi günü, Forum Gaziantep’le birlikte Forum Mersin, Forum Çamlık (Denizli), Forum Bornova (İzmir), Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum İstanbul, Forum Kayseri ve Gordion AVM’de (Ankara) eş zamanlı etkinlikler düzenleniyor. Etkinliklerde Star Wars hayranları hep birlikte Senkronize Işın Kılıcı Sallama rekorunu kırmaya çalışarak, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefleyecek. Daha sonra ise Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünün Türkiye’deki ilk gösterimi yapılacak.

BİLET KAZANIN

Star Wars Asiler’in özel gösterimine katılmak için ziyaretçilerin tek yapması gereken, 17 Eylül’e kadar Forum Gaziantep içindeki mağazalardan 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katılmak. Çekilişte özel gösterim bileti kazananalar, Türkiye’de ilk defa gösterimi yapılacak olan Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünü izleme şansı elde edecek. BÜLTEN