Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği 15. Dönem Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu sekreterliğine Burkay Güçyetmez oy birliği ile seçildi.

TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu 14. Dönem sekretaryası Mimarlar Odası tarafından yürütülürken 15. Dönem sekretaryası oy birliği ile İnşaat Mühendisleri Odasına geçti. İl Koordinasyon Kurulu sekreterliğine ise Burkay Güçyetmez oy birliği ile seçildi. 15. Dönem İl Koordinasyon Kurulu 1. Toplantısı İnşaat Mühendisleri Odasında gerçekleştirildi.

SEVEROĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda yeni dönemle ilgili olarak bilgi veren Burkay Güçyetmez ’’ İl Koordinasyon Kurulumuz 14.Dönemde önemli çalışmalara imza atmıştır. 14. Dönem İl Koordinasyon Kurulu sekreterliğini yürüten Bekir Sıtkı Severoğlu’na özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Aldığımız sorumluluğun bilincinde olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız. Gaziantep’teki meslek odaların sesi olan İl Koordinasyon Kurulumuz; Yerel konular başta olmak üzere ülke ve kamu yararını savunan, çözüm önerileri geliştiren anlayışla çalışmalarına güçlü bir şekilde devam edecektir’’ dedi. BÜLTEN