PTT birinci ligin 5’inci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Elazığspor’u ağırlıyor.

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan mavi - beyazlılarda tek hedef Elazığspor’ devirerek 3 puanın sahibi olmak.

Kamil Ocak Stadyumunda yarın saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Antalya üst klasman hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalarken yardımcılıklarını Serdar Malkoç ve Serdar Akçer yapacaklar.

AMACIMIZ KAZANMAK

PTT Birinci Lig’de sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ligde ilk galibiyetini almak istiyor. Temsilcimizin kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, artık ligde kazanma zamanının geldiğini belirterek, 4 haftalık özlemin ardından evlerinde sezonun ilk galibiyetini almak istediklerini söyledi.

Gözegir, “Ligin güçlü ekiplerinden Elazığspor ile karşılaşacağız. Ligde henüz galibiyetimiz yok. Artık kazanma zamanı geldi. Rakibimiz iyi bir takım. Son maçında bunu gösterdi. Ligde kolay maç yok. Amacımız kazanmak olacak” dedi.

FUTBOLUN MEYVESİ GOL

Elazığspor ile oynayacakları maçta kendi evlerinde oynamamın avantajını kullanmak istediklerinin altını çizen Gözegir, “Bunun içinde seyirci desteği çok önemli. Taraftarımızın itici gücü bizim için büyük önem taşıyor. Umut ediyorum ki bize destek verecekler. Tüm çalışmalarımız bu yönde olacak. Futbolun meyvesi gol. Gol bölgelerinde biraz daha üretken olmamız gerekiyor. İleride yetenekleri üst düzeyde iyi oyuncularımız var. Bir süreç yaşıyorlar ve bunu da aşacaklar” diye konuştu.

TRT SPOR CANLI YAYINLIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un yarın kendi evinde oynayacağı Elazığspor maçı TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kurban bayramının ilk gününe denk gelen müsabakayı evlerinde izlemek isteyen futbol severler ekran başına geçebilirler

Yarın oynanacak maç programı şöyle;

18.30 PTT 1. Lig Maça Doğru

18.45 PTT 1. Lig Futbol Karşılaşması "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Elazığspor

MUHARREM TÜRKOĞLU