Bölge Belediyeler toplantısı Şanlıurfa'da yapıldı. Toplantıya katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Adıyaman Belediyesi Başkanı Hüsrev Kutlu ve Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin makamında bir araya geldi.

Ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'na geçen Belediye Başkanları, bölge sorunlarını görüşerek, turizminin ve ekonomisinin canlanmasına yönelik çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

BİRİKİMLERİ PAYLAŞTIK

Fatma Şahin, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın medeniyet, kültür ve tarih şehri olduğunu söyleyerek "Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibi ile birlikte Şanlıurfa'nın geleceğine yönelik büyük bir vizyonu var. Şanlıurfa'daki gelişimi ve dönüşümü görmüş olmaktan büyük bir keyif aldık. Bu ziyaretten dolayı memnun olduk. Bütün Belediye Başkanları olarak birlikte rahmet var diyoruz ve gücümüzü birleştiriyoruz. Bölgenin kalkınması adına birikimlerimizi paylaşıyoruz. İnşallah hem kaynak bulma konusunda hemde ortak sorunları hep birlikte çözeceğiz. İnşallah bölgemize ve Şanlıurfa'mıza hep birlikte güzel hizmetler etme konusunda gayret edeceğiz"dedi. BÜLTEN