Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl Abuda’nın güçlerine güç katacağına inandığını söyledi.

Yeni sezonda güçlü bir ekip olabilmek adına transfer çalışmalarının sürdüğünü, anlaştıkları oyuncuların tek tek kente gelmeye başladığını bildirdi.

ÇOK GÜVENDİĞİM BİR İSİM

Bu kapsamda bir süredir transfer etmeye çalıştıkları Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Chapecoense'de forma giyen Abuda'da mutlu sona ulaşıldığını ifade eden Kızıl, “Abuda, geçen sene takımımızda forma giyen Chibuike ayarında bir futbolcu. Takımın gücüne doğrudan güç katacağına inanıyorum. Çok güvendiğimiz bir isim ve çok genç. İnşallah uyum sorunu yaşamadan takıma katkı sağlar. Abuda transferi gerçekten çok zorlu geçti ama neticelendirdiğimiz için sevinçliyiz” dedi.

TRANSFERLER KAMPA KATILACAK

Yeni sezon hazırlıklarının teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde sürdürüldüğünü hatırlatan Kızıl, çalışmaların oldukça verimli geçtiğini vurguladı. Yurt dışı kampına kadar transferi büyük oranda tamamlamak istediklerine dikkati çeken Kızıl, “Şu an Gaziantep'te sürdürdüğümüz çalışmalar oldukça verimli. Tüm sporcularımız forma kapabilmek için kıyasıya mücadele ediyor” diye konuştu.