Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan geri dönüşüm deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı.Olay, bugün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi 2. Organize Sanayi Bölgesi Celal Doğan Bulvarı üzerinde bulunan bir geri dönüşüm deposunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, deponun atık malzeme bulunan bölümünden aniden dumanların yükseldiğini gören işçiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangının hızla büyümesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri çevredeki meraklı kalabalığı uzaklaştırarak güvenlik önlemi aldı.

45 personel ve 22 itfaiye aracıyla 1 buçuk saatte söndürüldü..Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı ile Organize Sanayi Bölgesine bağlı 45 personel ve 22 itfaiye aracının müdahalesi ile yaklaşık 1 buçuk saat sonra kontrol altına alınan yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, geri dönüşüm tesisi deposu içindeki malzemelerle birlikte kül oldu.
Olay sonrası Murat Demir’e ait geri dönüşüm tesisinde polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışma başlatırken soğutma çalışmaları ise devam ediyor.