Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala Gaziantepspor önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. İngiltere'nin Bolton Wanders takımında forma giyen Prince Desir Guano ile resmi sözleşme imzaladı.

22 yaşındaki Prince Guano stoper mevkisinde forma giyiyor. 1.86 boyundaki futbolcu güçlü fiziğinin yanı sıra topu oyuna sokma konusunda da başarılı bir yapıya sahip.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Gaziantepspor, İngiltere’nin Bolton Wanderers Kulübünden 1993 Fransa doğumlu stoper Prince Desir Gouano’yu, satın alma opsiyonlu kiralık olarak sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

JUVENTUS ALTYAPISINDAN

Gaziantepspor'un kadrosuna kattığı Guano, genç yaşına rağmen önemli takımlarda forme giydi. Futbola ilk olarak Fransa'nın Le Havre takımında başlayan Guano, burada henüz 17 yaşındayken Dünya futbolunun önemli takımlarından Juventus'a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Virtus, Vicenza, Atalanta, Walwjiik, Rio Ave Ve son olarak Bolton Wanders formalarını giydi.

FRANSA GENÇ MİLLİ TAKIMINDA OYNADI

Desir Gueno vatandaşı olduğu Fransa adına ise 13 kez milli formayı giydi. Fransa U-18, U-19 ve U-20 takımlarında da görev almayı başardı.