Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyeleri, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen “Ortadoğu Yüzey Kaplama ve Kimya Fuarı”na katıldı.

GTO tarafından organize edilen fuar ziyareti ve iş gezisinde sektör temsilcileri yer aldı. Fuarda 40’a yakın ülkeden 300 firma stant açtı. GTO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Delioğlu, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, kimya sektörlerinde faaliyet gösteren 12 firma temsilcisiyle katıldıkları fuarın verimli geçtiğini söyledi. İş gezisi sayesinde Gaziantep kimya sektörünün nerede olduğu, hangi konularda yatırım yapılması gerektiği konularını değerlendirme imkanı yakaladıklarını vurgulayan Delioğlu, “Son üretim teknolojilerini de gözlemleme fırsatı bulduğumuz fuarda, sektörün alıcı ve satıcılarıyla bir araya gelme imkanı bulduk” dedi.

İş gezisi kapsamında RAR Resin&ChemicalIndustries kimya fabrikasını ziyaret ettiklerini hatırlatan Delioğlu, ziyarette şirketin Genel Müdürü Mohebİsaac ile toplantı yaparak çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını dile getirdi. Delioğlu, “Oda olarak önümüzdeki dönemde de hedef fuarlar belirlenerek, ilimiz firmalarının kendi sektörlerine katkı sağlaması amacıyla yeni fuar ziyareti ve iş gezisi organizasyonları yapılacaktır” şeklinde konuştu. Bülten