Hizmet kalitesini Avrupa standartlarına taşıyan Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), '5 Yıldızlı, A sınıfı Akreditasyon' sertifikası aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi 11.dönem sertifika töreni, Ankara’da gerçekleştirildi.

TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda düzenlenen Akredite Oda/Borsa sertifika törenine, Gümrük ve Ticaret Başkanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve akreditasyon sertifikası almaya hak kazanan Oda ve Borsaların temsilcileri katıldı. Törende, akreditasyon yenileme denetimini başarıyla tamamlayan GTB, TOBB’un ‘5 Yıldızlı, A Sınıfı' borsalar kategorisinde ilk sırada yer aldı.

NEJAT KOÇER VERDİ

Akreditasyon sertifikasını GTB adına, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in elinden aldı. GTB’nin hizmet kalitesinin tescillenmesine katkı sunan Gaziantep Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile personellerine teşekkür eden Tiryakioğlu, tarıma dayalı sanayide Türkiye'nin başkenti olan Gaziantep'in, aynı zamanda müteşebbis ruhla, üreten, istihdam sağlayan ve güçlü Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan rol model bir şehir olduğunu ifade etti. Tiryakioğlu, borsa olarak ülke çapında projeler hazırladıklarını ve alt yapı çalışmaları ile protokol anlaşmaları tamamlanan Et Borsası, Hububat Emtia Merkezi ve Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk gibi vizyon projeleri en kısa süre içerisinde şehir ve bölge halkının hizmetine kazandırmayı arzu ettiklerini söyledi. Haber Merkezi