Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve beraberindeki heyet, göreve yeni atanan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i ziyaret eden Gaziantep Ticaret Borsası Başkan ve üyeleri ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu. Ziyarete Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkanı Selami Memiş, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Surur Aydın, Enver Çokay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hızır Arıkök, Yönetim Kurulu Üyeleri Karaca Türkmen, Ali Tabur, Mehmet Satıl ve Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Bayram katıldı.

Gaziantep’in önemli bir sanayi kenti olduğuna dikkat çeken Başkan Ahmet Tiryakioğlu, kentin bulunduğu stratejik konuma işaret ederek, dünyanın birçok ülkesiyle ilişki içerisinde olan kentin özellikle Ortadoğu ve bölge ülkeleri için de büyük önem taşıdığını belirtti. Tiryakioğlu, kent güvenliğinin önemine değindi.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gaziantep’i yakından tanıdığını, böyle bir şehirde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.