Gaziantep sanayisinin ihtiyaç duyduğu alanlarda meslek edindirme ve meslek geliştirme eğitimleri düzenlenen GSO-MEM, bu eğitimler için çeşitli konularda eğitim vermek üzere öğretmen ve akademisyenlerden oluşan bir “Uzman Havuzu” oluşturdu. Merkezde bu havuz haricinde,eğitimlerde firmalarda çalışan, usta öğreticiler, mühendisler ve ustabaşılarını eğitmen olarak yanlarında olmalarının GSO-MEM’e güç vereceğini belirten Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, "Merkezimizde Gaziantep ve bölgemize kalifiye elaman yetiştirme amacıyla 2017 yılının Nisan ayından beri mesleki eğitimlere devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de sanayicilerimizin talepleri doğrultusunda eğitimlere devam edeceğiz" dedi. Göncü, “Eğitimleri bir adım daha öteye götürmek için Gaziantep ve bölgedeki usta öğreticiler, ustabaşılar, mühendisler gibi sanayi ve ticaret hayatının içinde yer alan kişilerin bu tecrübe ve bilgi birikimlerini bizimle paylaşmalarını istiyoruz. Bu eğitmenlerimiz, GSOMEM’ i kendi eğitim kurumu olarak görmeleri. ‘İşte edindiğim tecrübe, bilgi birikimini yeni işe gireceklere aktarmalıyım ki Gaziantep kazansın’ diyen herkesi birer eğitmen nefheri, yol arkadaşı olarak yanımızda görmek bizlere çok daha büyük bir güç katacak” diye konuştu.

Göncü, bu bağlamda çalışan veya emekli olmuş, bilgi birikim ve donanımıyla eğitmen havuzunda yer almak isteyen öğretmenler,usta öğreticiler,mühendisler ve ustabaşıların GSO-MEM’i ziyaret ederek ya da www.gsomem.com.tr internet adresinde yer alan,"Eğitmen Bilgi Formu’nun” doldurarak merkeze iletebileceklerini sözlerine ekledi.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI - MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

www.gsomem.com.tr

GAZİANTEP SANAYİ ODASI - MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ Telefon: 0 (342) 503 01 10 Adres: Başpınar OSB Mahallesi, OSB 2.Bölge, 83213 No'lu Cadde, No: 6 ...