İstanbul Esenler'de cinnet getiren üvey baba tarafından öldürülen ikiz kız kardeş ve annenin cenazesi Gaziantep’te gözyaşlarıyla karşılandı. Bir ay önce İstanbul’da kalamayacağını belirterek Gaziantep’e dönen ikizlerin ağabeyi de cenaze namazına katıldı.

Anne Melek Çapan (45) ve ikiz kardeşler Eda ve Seda Çapan için Asri Mezarlıktaki Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi tabuta sarılarak ağıt yakan kadınların feryatları yürek burktu. İkizlerin tabutlarına gelinlik tülü takan yakınları tabut başında uzun süre gözyaşı döktü. Yaklaşık 1 ay önce annesine İstanbul’da kalamayacağını belirterek Gaziantep’e dönenerek burada yaşamaya başlayan ikizlerin 19 yaşındaki ağabeyi Erkay da cenaze namazına katıldı. Cuma namazının ardından ikizlerin ve annenin cenaze namazı kılındı. Omuzlarda taşınan tabutlar cenaze aracına götürüldü. İkizler ve anne Asri Mezarlıkta bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

AĞITLAR YÜREK DAĞLADI

Anne ve ikizlerin cenazesi sabah Gaziantep’e getirildi. Asri Mezarlığa getirilen anne ve kızları için yakınları gözyaşı döktü. İkizlerin tabutlarına sarılarak ‘Çiçeklerim’ diye seslenen kadınların feryatları yürek dağladı. İkiz kardeşler ve anne, Asri Mezarlıktaki Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

OLAY NASIL OLDU ?

Olay, İstanbul Esenler Fevzi Çakmak Mahallesinde meydana geldi. Üvey baba Erol A (50), henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet getirerek karısı Melek Çapan'ı ve ikiz üvey kızları Eda ve Seda Çapan'ı tabancayla öldürdü. İHA