Gaziantep, Bolu, Muğla, Malatya, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Amasya illerinden toplam 10 takımın yer aldığı Süper Lig 1.Etabı Gaziantep Polisgücü 25 puanla zirvede tamamladı. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan etap birincisi Gaziantep Polis Gücü Spor Başkanı Mehmet Kaplan ve Takım Genel Koordinatörü Celal Akarçay’ı kutlayarak 2018 de Avrupa’da katılacakları şampiyonalarda başarılar diledi.

KARAKAN'DAN DEĞERLENDİRME

Kadınlar ve Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap müsabakaları hakkında bir değerlendirme yapan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ‘’Tüm amacımız hokeyi bütün ülkemizin tüm şehirlerinde oynatmak. Bu anlamda Mersin bizim için güzel bir deneyim ve başlangıç oldu. Bundan sonraki aşamalarda ise diğer lig ve şampiyonalarımızı da yurdumuzun dört bir yanında oynatmak istiyoruz. Gaziantep Polis Gücü Spor 2018’de gerek kızlar gerek erkekler alanında Avrupa’da önemli bir çok şampiyonaya katılacaktır. Şimdiden başarılar temenni ediyorum’’ dedi.

GÖZÜNÜ AVRUPA'YA DİKTİ

Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap şampiyonu Polis Gücü Spor onucularını sahaya inerek kutlayan Polis Gücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan Türk hokeyinin bütün dünyaya duyurulabilmesi için ellerinden gelenleri yapmaya devam edeceklerini ifade ederek kızlar alanında ki müsabakaların da Polis Gücü takımı tarafından kazanılacağına inandığını belirtti. SPOR MERKEZİ