Göznuru Göz Hastanesi, Memur Sen ile protokol imzaladı. Protokolle Memur-Sen mensuplarının hastane hizmetlerinden anlaşmalı kurum ağında faydalanması planlanıyor.

5 yıldan bu yana bölge halkının göz hastalıkları konusunda tercihi olan Göznuru Göz Hastanesi anlaşmalı kurum ağını genişletiyor. Bu bağlamda Memur Sen ile protokol imzalayan Göznuru Göz Hastanesi Mesul Müdürü Op.Dr.Cem Öztürkmen, ‘’Göznuru Göz Hastanesi açıldığı günden itibaren yapmış olduğu kurumsal sağlık anlaşmalarına Memur-Sen mensuplarınıda da katmış olmaktan onur duymaktadır" dedi.

EN KAPSAMLI SAĞLIK YATIRIMI

Öztürkmen, "Hastanemiz Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde göz alanında en kapsamlı sağlık yatırımı kapsamındadır. Sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla yapmış olduğumuz sağlık hizmet protokolleri planlamaktayız.

Hastanemiz göz branşında vermiş olduğu hizmeti, çağdaş teknolojik altyapısı ve alanlarında uzman hekim kadrosuyla hastalarına sunmaktadır. Kaliteli sağlık hizmetimizi uygun ekonomik koşullarla Gaziantep ve bölge halkının hizmetine sunuyor olmak en önemli önceliklerimiz arasındadır" diye konuştu.

MEMNUN KALDILAR

Protokol imza töreninde hazır bulunan Mesul Müdür Op.Dr.Cem Öztürkmen ve Memur-sen anlaşmalı kurumlar Koordinatörü Ali Yücel, her iki kurum arasında yapılmış olan protokolden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.HABER MERKEZİ