Ottica Optik Gaziantep'te görkemli bir açılışla halkla buluştu. Batıkent Mahallesi Sait Cemil Barlas Caddesi Anneler Parkı karşısında açılan mağazanın açılışını AK Parti Milletvekili Ali Şahin yaptı. Mağazanın açılışında çok sayıda davetli de hazır bulundu. Gaziantep'te gözlük sektörüne yeni bir soluk getiren mağazanın sahipleri Ersan Aksakal ve Adem Alpdoğan, sektörde iddialı olduklarını belirttiler.

SEKTÖRE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Dünya markalarını şehre getiren ve mağazasında barındıran Ottica Optik Anadoluda ilk kez Gaziantep'te Louis Vuıtton markasını şehrimize getirdi. Bu markanın yanı sıra Dior, Bulgary, Mıv Mıv, Prada, Rayban, Dolce Gabbana, Gucci, Burrberry, Giorgio, Armani gibi tanınmış markaları da mağazasında bulunduran Optica Optik sektöre yeni bir başlangıç yaptı.

TÜRKİYE'NİN EN ŞIK MAĞAZASI

Ottica Optik sahibi Ersan Aksakal, birbirinden kaliteli ve çeşitli markalarda gözlüklerle Gaziantep'te önceden il dışına çıkılarak yapılan gözlük alışverişini bitirmek için bu mağazayı açtıklarını belirterek, "Ottica Optik olarak ideallerimiz büyük. Kimseyle rekabet içinde değiliz, bu alanda sadece kendimizle rekabet içindeyiz. Hedef kitlemiz herkes, ama insanların artık Gaziantep'ten çıkarak gözlük alışverişlerini başka biryerden değilde, buradan yapması için bu mağazayı açtık. Türkiye'nin en donanımlı ve en şık mağazası burası. Sıradışı mağazamız şehrimizin en iyi iç mimarı Ayşegül Deniz Hıdıroğlu tarafından tasarlandı tüm halkımızı mağazamıza bekliyoruz " diye konuştu. Haber Merkezi