Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu'nun, GASKİ Genel Müdür Yardımcılığına getirilmesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi'nde gözler eski dönemden görevi değişmeyenenlere çevrildi. Büyükşehir Belediyesi'nde geçmiş dönemden görevi değişmeyen Ulaşım Daire Başkanı Hasan Kömürcü, Hayvanat Bahçesi Müdürü Celal Özsöyler ve Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım kaldı.

SETTAR ÇANLIOĞLU HALİNDEN MEMNUN

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, GASKi Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Çanlıoğlu, eski görevine döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Asım Bey'in ilk dönemindede GASKİ'deydim. Bu bir tenzili rütbe değil, ikisi de eşdeğer görevler." dedi.

VEKALETEN GÖREV YAPACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in sana orada ihtiyaç var , orada çalışalım dediğini söyleyen Çanlıoğlu, "

Kadrom yine genel sekreter yardımcısı olarak kalacak, burada vekaleten görevlendirildim. Burası benim eski görev yerim. Ne farkeder, biz iş üretmek için varız, biz devlet memuruyuz, nerede görev verilirse orada çalışırız. Önemli olan işimiz, iş üretmek. Eskiden su ve kanala bakıyordum, ben GASKİ'nin elemanıyım. Ben göreve GASKİ'de başladım. GASKİ'de benden eskisi yok. Bu iş tam benlik, teknik bir iş, benim işim, daha keyifliyim, işimden memnunum." dedi. Çanlıoğlu, GASKİ Genel Müdür Yardımcılığını Ahmet Öztürk'ün vekaleten yürüttüğünü da sözlerine ekledi.

Meral KINACILAR