Gaziantepsporlu taraftarlar, yeni transfer Daniel Larsson’un yarın oynanacak Kasımpaşa maçında sahaya ilk on birde çıkıp çıkmamasını merak ediyor.

Takım arkadaşlarıyla birlikte kamp çalışmalarında yer almayan İsveçli futbolcu, Şanlıurfaspor ile son oynanan hazırlık maçında oyuna sonradan dahil olmuştu.

KADRODA OLACAK MI?

Daniel Larsson’un maç içindeki skora göre teknik direktör Mutlu Topçu tarafından ilk etapta maç kadrosuna dahil edilip oyuna sonradan ilave edilebileceği konuşuluyor.

Larsson’un maçta oynamasından ziyade önemli olan bu oyuncunun kendini hazır hissedip hissetmediği. İsveçli futbolcu da yaptığı açıklamalarda kendini hazır hissettiğini ifade ediyor.

OYNAMAK İSTERİM

Daniel Larsson, ‘Kasımpaşa maçında oynayabilecek durumda olduğunu açıklayarak şunları söyledi: “Gaziantepspor kadrosunda iyi oyuncular bulunuyor. Burada olmak ayrı bir mutluluk. Ben de buranın bir parçası olacağım için mutluyum. Eliminden gelenin en iyisini yapıp, takıma destek vereceğim için mutluyum kendimi iyi hissediyorum. Kasımpaşa maçında oynayabilecek durumdayım.”