Gaziantepspor'da pazar günü yapılacak olan kongre öncesi tüm gözler Başkan İbrahim Kızıl'ın yeni yönetim kurulu listesine çevrildi. Yönetiminde değişiklik yapacağı ve mevcut yöneticilerden sadece 4-5 kişinin tekrar göreve devam edeceği, geri kalanların hepsinin yeni isimler olacağı iddia edilen İbrahim Kızıl ise bu isimleri sır gibi saklıyor.
Alınan bilgiye göre yeni yönetim kurulunda eski yönetimden Bilal Çeker, Abdullah Doğru ve Sabri Hamamcı ile Sıtkı Severoğlu'nun yeri garanti gösteriliyor. Bunun dışındaki diger isimler konusunda kesin bir açıklama yapılmıyor. Yenilerden ise şimdiye kadar kesin olarak belirlenmiş bir isim açıklanmıyor. Bu konuda çok gizli çalıştığı belirtilen Kızıl'ın, pazar günü kongrede listeyi açıklayana kadar herşeyi gizli tutacağı iddia edildi.
PARA VEREN YÖNETİME GİRECEK
Alınan bilgiye göre İbrahim Kızıl'ın akın çevresine yeni yönetime alacağı isimlerin ekonomik durumlarının iyi olacağını söylediği ve "maddi sıkıntı çekmek istemiyoruz. Bu nedenle yönetime girecek kişilerin anında gereken desteği sağlaması lazım. Buna çok dikkat ediyoruz" diye konuştuğu belirtiliyor.
KONGRE KAMİL OCAK SPOR SALONUNDA
Öte yandan Gaziantepspor kongresinin pazar günü Kamil Ocak Spor Salonunda yapılacağı öğrenildi. Kırmızı siyahlı takımın Bursaspor deplasmanında oynayacağı maçtan bir gün sonra gerçekleşecek kongre için, salona tüm üyelerin katılması bekleniyor. Saat 10 da yapılacağı açıklanan kongrede başka listenin olup olmayacağı konusunda şimdiye kadar bir açıklama yapılmadı.