Ziraat Türkiye Kupasında son maçını Gaziantepspor ile yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kâbustan kurtuldu.

Kupa maçlarını bu zamana kadar hiç umursamayan mavi – beyazlı ekip, son oynanan maçın hemen ardından ligde oynayacakları Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

Gaski tesislerinde oynanan Gaziantepspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte oynamayan futbolcuları hemen antrenmana alan teknik direktör Hakan Kutlu, işi oldukça sıkı tutuyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Mavi – Beyazlı temsilcimizin basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, Kayserispor maçını kazanarak, 4 haftalık galibiyet özlemine son vermeyi hedeflediklerini söyledi.

ARTIK KAZANMALIYIZ

Geride kalan haftalarda beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Üst sıraları hedefleyen bir takımın dört haftada bu kadar puan kaybetmemesi gerekirdi. Yani dört haftada hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Şimdi önümüzde ligin en güçlü ekiplerinden Kayserispor karşılaşması var. Şampiyonluk mücadelesi veren rakibimiz karşısında kazanarak, 4 haftalık galibiyet özlemine son vermeyi hedefliyoruz. İnşallah iyi bir oyun sonucunda galip gelir ve kötü gidişe son veririz. Tek düşüncemiz haftayı 3 puanla kapatmak” şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Kayserispor maçı, Pazar günü saat 13.30’da Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU