PTT birinci liginde henüz galibiyet yüzü göremeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir üzgün.

Milli maçlar ve kurban bayramı nedeniyle verilen izinlerin sona ermesinin ardından Karşıyaka maçı hazırlıklarına başlayan temsilcimizde kulüp başkanı Gözegir, hakemlerden dert yandı.

GÜCÜMÜZÜ YANSITAMIYORUZ

Geride kalan 5 hafta da henüz galibiyet elde edememelerine rağmen oynanan futboldan memnun olduğunu aktaran Gözegir, “Teknik ekibimizin sahaya yansıtmak istediği oyun sistemi her geçen gün rayına oturmaya başlıyor. Elbette ki şu ana kadar galibiyetimiz yok bu da üzülmemize neden oluyor ama bizi asıl üzen, gerçek gücümüzü ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtmamamızdı. Elazığspor karşısında 1 puan aldık ama ilk haftalara oranla sergilenen oyundan memnunuz. Takımın her geçen gün daha da iyiye doğru gittiğini düşünüyorum” dedi.

HAKEMLER ETKEN OLUYOR

Milli maç nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Gözegir, “Karşıyaka karşısında galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Sezon başladığından bu yana puan kayıplarına hakem hatalarının da eklenmesi bu işin tuzu biberi oldu. Her nedense hakem hatalarından bir türlü başımızı alamadık. Mesela Elazığspor maçında bizim ilk golümüzün dışarıdan çevrildiğiyle ilgili iddialar var. Bizim verilmeyen net penaltımız mevcut. Çok sayıda ofsayt pozisyonuna düdük çalınmadı ve yediğimizin golün ofsayt olduğu söyleniyor. Bir maçın kaderiyle bu kadar oynanmaz. Bizim golümüz dışarıdan çevrildiyse onu da vermeyin, penaltımız varsa onu da yemeyin. Hakemlerde insan. Elbetteki hata yapabilir ama biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.