PTT birinci liginde sezonun ilk haftasında Boluspor ile karşı karşıya gelecek molan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir takımına güveniyor.

Dün çekilen fikstür çekiminin ardından açıklama yapan Abdulkadir Gözegir, bütün takımlarla nasıl olsa mücadele edeceklerini bunun hangi haftalarda olduğunun öneminin olmadığını söyledi.

ZORLU RAKİPLERLE OYNAYACAĞIZ

Sonuçta ligde mücadele eden bütün takımlarla oynayacaklarını aktaran Gözegir, “Biz bu sezon oldukça iyi bir ekip oluşturduk, teknik ekibimiz ve futbolcularımıza güveniyorum. Sonuçta çekilen fikstüre baktığımızda oldukça zorlu rakiplerle peş peşe oynayacağız gibi görünüyor ama ha ilk haftalarda oynamışız ha son haftalarda değişen bir durum yok” dedi.

SÜPER LİGDEN ZOR

Ligin ilk haftasında karşılaşacakları Boluspor’un bu sezon 50’nci yılı olduğunu hatırlatan Gözegir, “Onlar bu sene şampiyonluk hesapları yapıyorlar ve süper lige yükselmek için büyük yatırımlar yaptılar. Fikstür çekimine katılan kulüp temsilcilerinin açıklamalarından da anlaşılıyor ki bu ligde mücadele eden neredeyse bütün takımlar şampiyonluk mücadelesi verecek. Zor ve zevkli bir ligin yaşanacağı kesin ama hakkımıza hayırlısı olur diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU