Bu sezon kendisine farklı hedefler koyarak rotasını şampiyonluk olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir inançlı.Transfer çalışmalarının her zaman devam edeceğini aktaran Gözegir, hummalı bir çalışmanın içerisine girdiklerini aktardı.Yönetim ve teknik ekiple inanılmaz birliktelik yaşadıklarını kaydeden Gözegir, PTT birinci liginin süper ligden daha zorlu olduğunu belirtti.

İNANDIKLARIMIZLA ANLAŞTIK

Birinci kamp dönemini 28 Temmuz tarihine kadar kendi tesislerinde sürdüreceklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, “İkinci kamp dönemini Ramazan bayramı sonrası Topuk yaylasında toplanarak gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar transfer ettiğimiz, takımda kalan sporcularımız ve alt yapıdan takviye ettiğimiz futbolcularımızın tamamı kampta çalışmalarını sürdürüyorlar. İnandığımız ve güvendiğimiz futbolcularla sözleşme yaptık, İnşallah onlarda bizi mahcup etmezler sezon sonunda da umut ediyorum ipi göğüsleyen taraf biz oluruz diye düşünüyorum” dedi.

TRANSFER BİTMEZ

Transferin son gününe kadar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da hareketliliğin bitmeyeceğini aktaran Gözegir, “Bir iki nokta eksiğimiz var ve birinci etap kamp döneminde bu eksiğimizi görmek istiyoruz. Biz çok hummalı çalışma yaptık bir aydan beri mübalasız birçok futbolcuyu izledik, birçok cd izledik. İnanılmaz istişare içerisindeyiz. Teknik heyetimizle, yönetimimizle, transfer komitesiyle inanılmaz birliktelik yaşıyoruz. Şu bilinsin ki inanılmaz bir diyalog yaşıyoruz inşallah bu sezon sonuna kadar böyle devam eder. Biz birlikten kuvvet doğar düşüncesi içerisindeyiz. Disiplinin, sevginin, kaderciliğin, kardeşliğin olduğu yerde de başarının geleceğine inanıyoruz” dedi.

YABANCI GELECEK

Yabancı futbolculardan Izu Azuka ile yollarını ayırdıklarını ifade eden Gözegir, “Azerbaycan’dan iki futbolcu transfer ettik ki bunlar zaten Türk statüsünde mücadele edecekler, bizim bir tane yabancı kontenjanımızı var bunu da forvet hattında düşünüyoruz. Bu kamp döneminde netlik kazanacak belki birkaç gün içerisinde netlik kazanacak” dedi.

İDDİALI TAKIMLAR ARASINDAYIZ

PTT birinci ligin süper ligden daha zorlu bir konumda olduğunu aktaran Gözegir, “Süper lige baktığımız zaman 4 takım şampiyonluğa oynuyor onun dışında fazla takımlar hedef koyamıyor ama PTT birinci lig takımına baktığımız zaman 18 takımın tamamı hedef koymuş durumda. Hiçbir takım birbirinden farklı değil ancak inanan futbolcuların bir araya getirip onları bir araya toplayıp ahengi yaşatabilirsek evet bizde iddialı takımlar arasındayız. Ben futbolcularımıza inanıyorum, biz onlarla kader ve gönül birliği yapmak istiyoruz, bu taşın altında gövdemiz olsun istiyoruz. Hep beraber, biz bu kaderi paylaşmak için buradayız, inşallah sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.