* Gaziantep'te olduğum için mutluyum

* Özellikle yemekler inanılmaz derecede güzel

*-Çok hızlıyım, adeta Gonzales gibiyim beni zor tutarlar

Gaziantepspor’un İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Granada takımından transfer ettiği Daniel Larsson, ilk röportajını Gazetemize verdi. Çok hızlı olduğunu belirten Larsson, “Bu yüzden çok seri bir şekilde defans arkasına çok iyi koşular yapabiliyorum” dedi.

Geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Larsson, “Yemekler inanılmaz derecede güzel, başarılı olmak için her türlü imkan var. Oldukça yoğun çalışmayı severim, sadece gol atmam asist de yaparım” dedi.

İşte İsveçli Daniel Larsson’un gazetemiz spor sorumlusu Muharrem Türkoğlu’na yaptığı açıklamalar.

BAŞARILI OLURUM

Gaziantepspor tarafından 12 gün önce transfer teklifi aldığını söyleyen kırmızı – siyahlıların yeni transferi Daniel Larsson, “İspanya’da ki kulübümle olan sözleşmemi fes ettikten sonra buraya geldim. Umarım burada başarılı bir sezon geçiririm. Sonuçta burada olduğum için mutluyum” dedi.

YEMEKLERE BAYILDIM

Gaziantep’e ailesi ile birlikte geldiğini ve şehri gezdiklerini kaydeden Larsson, “Burası çok güzel bir şehir. Birkaç gündür dışarıda yemek yiyorum ve yemekler inanılmaz derecede güzel. Bunun dışında bir futbolcunun en iyi şekilde çalışması ve bir takımın başarılı olması için her türlü imkana sahip bir tesis. Yeni stadyumda zaten yapılıyor. Hem bu sezon hem de bitecek olan stadyumumuzda Gaziantepspor’u başarıya taşıyacağız” dedi.

SERİ OYNARIM

Oldukça hızlı bir oyuncu olduğunu açıklayan Larsson, “Bu yüzden çok seri bir şekilde defans arkasına çok iyi koşular yapabiliyorum. Bu fırsatlarla takımım adına goller atmaya çalışacağım. Oldukça yoğun çalışmayı seven bir insanım, bunun ötesinde de takıma asistler yaparak katkı sağlayan bir futbolcuyum” dedi.

YUKARILARA TAŞIRIZ

Geçen sezon Gaziantepspor’un elde ettiği başarıyı bu sene daha da üstlere çıkarmak adına mücadele edeceğiz diyen Larsson;

“Bu yönde arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Umarım bu yönde başarılı oluruz ve geçen sezon ligi 10. Sırada tamamlayan Gaziantepspor’u daha yukarılara taşırız. Arkadaşlarımızla birlikte çok çalışırsak ve taraftar desteğini arkamızda hissedersek bu hedefimizin gerçekleşmesi zor olmayacak” şeklinde konuştu.

HABER RÖPORTAJ: MUHARREM TÜRKOĞLU