AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, gönlünde erken seçimin yattığını söyledi. "Halkımız 3 seçimde hep sizi 1. Parti yaptık, destekledik, iktidar yaptık ama bu seçimde biz seni koalisyon olarak görmek istedik mesajını verdi" diyen Erdoğan, "Bu mesajı biz böyle aldık" dedi.

MHP BEN SORUMLULUK ALMAM DİYOR

MHP'nin Ak Parti tabanına en yakın parti olduğunu, ama koalisyona yanaşmadığını, bu durumdan dolayı, MÜSİAD’ın 5 başkan ve 40 bilim adamı niteliğinde ki üyeleriyle toplantı yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “Şimdi koalisyona gideceğiz. Hangisiyle kuracağımıza siz karar verin. Şu cemaat karar versin. Koalisyona Ak Parti en büyük parti olduğu için onunla başlanacak, arkasından Milliyetçi Hareket Partisi. Şimdi tabi maalesef Milliyetçi Hareket Partisi seçimden hemen sonraki süreçteki saatlerde gece saat birde, Bahçeli’nin açıklamalarını hepiniz duydunuz. Biz yaptığımız çalışmalarla kamuoyunda tabanlarımızın birine yakın olduğunu görerek, Milliyetçi Hareket Partisi’yle yapılacak bir koalisyonun daha iyi olacağı anlayışına sahipken, dün yine Sayın Bahçeli, bu olayı tıkadı" diye konuştu.

ÜLKENİN ETRAFI KAN GÖLÜ

Ülkenin son günlerde içinden geçtiği sıkıntıları herkesin gördüğünü, ve ülkenin çevresinde Bir Kürt devleti kurulmak istendiğini de aktaran Milletvekili Erdoğan, “Ülkemizin etrafını kan gülüne çevirdiler. Eğer siyasi istikrar sağlamazsak, bugün iş dünyası bekliyor. Sizler hepiniz iş adamsınız. Şu anda daha piyasa açılmadı. 7 Haziran seçimlerinde eğer Ak Parti iktidara gelseydi, piyasa şu anda güllük gülistanlık olurdu. Niye olmadı, çünkü siyasi istikrarın olmadığı yerde güvende olmaz” şeklinde konuştu. İHA