Spor Toto Süper ligin 13’üncü haftasında deplasmanda Gençlerbirliği karşısında bir puan alan Gaziantepspor’da Demba Camara atacağı golü önceden hissetmiş.

Başkent temsilcisi karşısında iki farklı geriye düşmelerine ve 9 kişi kalmalarına rağmen mücadeleden kopmadıklarını belirten Camara, kaptan Elyasa Süme’ye de maç içerisinde golleri arka arkaya atacaklarının uyarısını yapmış.

Yarın kendi sahalarında oynayacakları Ziraat Türkiye Kupasında Gölcüksporla oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı – siyahlı ekipte bir puanın sevinci yaşanıyor.

GOLÜMÜ ATTIM MUTLUYUM

Gençlerbirliği maçında iki farklı geriye düşmelerine rağmen 9 kişi ile puan çıkartmalarından dolayı sevinçli olduğunu söyleyen Gaziantepspor’un golcü futbolcusu Demba Camara, “Tekrardan skora denge getirdiğimizden dolayı ve son golü de benim atmam nedeniyle ayrıca mutluyum. Sabırlı davrandık ve son saniyeye kadar mücadele ettik bu nedenle de beraberlik golünü bulduk” dedi.

DEDİĞİM ÇIKTI

Maçın ikinci yarısına başladıklarında içinde bir kıpırtı hissettiğini aktaran Camara, “Sahaya çıkarken o maçta mutlaka gol atacağım kalbime doğmuştu. Maçın 85’inci dakikasıydı galiba Elyasa’ya sıfır tutalım, belki 2 – 1 olur ve son saniyelerde beraberliği yakalarız dedim. Daha sonra Muhammet Demir’in girdiği pozisyonda rakibin stoperleri kendi aralarında gol olacağı korkusunu konuşuyorlardı. Onların da içine doğmuş ki Muhammet golünü attı ve benim dediğim de çıktı. Son dakika içinde bende beraberlik golünü attım” dedi.

MÜCADELEYİ BIRAKMAYACAĞIZ

Gençlerbirliği maçında son saniye ye kadar maçı bırakmalarının neticesini aldıklarını aktaran Gineli forvet, “Hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Fenerbahçe maçında da elimizden geleni yaparak son ana kadar mücadeleyi bırakmayacağız. Umut ediyorum güçlü rakibimiz karşısında da galibiyele sahadan ayrılırız” dedi.