Gaziantepspor yeni sezonda Passolig satışına büyük önem veriyor. Kırmızı-siyahlılar passolig satışını arttırabilmek için Gold ve VIP kombine yüklemesi yapan taraftarlara isim baskılı yeni sezon forması hediye etme kararı aldı.

İŞTE SİTEDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Gaziantepspor Futbol Takımı'nın 2014-2015 sezonunda oynayacağı iç saha maçları için Kombine Kart fiyatları aşağıdaki gibi belirlenmiştir. Passolig Kart sahibi taraftarlarımız 27 Ağustos 2014 tarihi itibariyle internet üzerinden ya da aşağıda belirtilen satış noktalarından kombine kartlarını yükleyebileceklerdir.

Tribün Standart Fiyat *İndirimli Fiyat

Gold A ve B 3.000 TL 2.250 TL

VIP A ve B 2.000 TL 1.500 TL

Maraton 4 300 TL 225 TL

Maraton 3 ve 5 240 TL 180 TL

Kuzey Kale Arkası 6 ve 7 120 TL 90 TL

Gold ve VIP Tribün Kombine Yüklemelerinde Gaziantepspor Forması Hediye

Gaziantepspor Store’dan Gold ve VIP Tribün Kombine Kart yüklemesi yaptıran taraftarlarımıza isim baskılı yeni sezon Gaziantepspor forması hediye edilecektir.

Gaziantepspor Logolu Passolig kartı olan taraftarlara özel fiyattır. Taraftarlarımız www.passo.com.tradresinden bilet veya kombinelerini satın alabilirler.

İndirimli Kombine Yüklemesi İçin Passolig Kartının Teslim Alınmış Olması Gerekmektedir.

Gaziantepspor Logolu Passolig Kart sahiplerine % 25 indirim sağlanacaktır. İndirimli kart satışı sistemin izin vermemesi nedeniyle internet üzerinden yapılamayacak olup, sadece fiziki satış noktalarından yapılacak ve taraftarlarımız Gaziantepspor Logolu Passolig Kartlarını ibraz ederek indirimli kombine kart yüklemesi yaptırabileceklerdir. Bu nedenle taraftarlarımızın kombine kart satın almadan önce Gaziantepspor Logolu Passolig Kart başvurularını yapmaları ve kartlarını teslim almış olmaları gerekmektedir.

Passolig Kartlarınız aynı zamanda “Kart 27” Özelliği Taşımaktadır

Passolig Kartların tamamı aynı zamanda “Kart 27” özelliği taşıdığından taraftarlarımız kartlarını şehiriçi ulaşımda da (otobüs, tramvay) kullanma imkanına sahip olacaklardır.

Passolig “Kredi Kartı” Edinebilirsiniz

Taraftarlarımız www.passolig.com.tr sitesinden Gaziantepspor Logolu Passolig Kartı başvurularını yaparken Kart Seçimi aşamasında “Passolig Kredi Kartı” seçeneğini işaretleyerek kartlarına kredi kartı özelliği tanımlatabilir ve böylelikle hiçbir ekstra masrafa katlanmaksızın günlük harcamalarında takımlarına katkıda bulunabilecekleri gibi anlaşmalı işyerlerinde ve Gaziantep Store’da indirimli ve taksit avantajlı alışveriş imkanlarından da yararlanabileceklerdir.

World ve Bonus Kart sahiplerine 6 Taksit Olanağı

Kombine Kartlarını World ve Bonus özelliği bulunan kredi kartları ile alan taraftarlarımız, 6 taksit olanağından yararlanabilecektir.