Gaziantepspor bu sezon forvet hattında gol suskunluğuna girdi. 4 maçta rakip filelere sadece 1 gol atabilen kırmızı siyahlılar, buna karşılık defansında büyük açıklar verdi ve kalesinde ** gol gördü.

Bu sezon ligde oynadığı 4 maçın 360 dakikalık bölümünde rakip fileleri sadece bir defa sarsan kırmızı – siyahlılar, 2012 – 2013 sezonunda da dörtmaçın sonunda sadece bir gol sevinci yaşamıştı.

20 FUTBOLCU DAHA FAZLA ATTI

Bu sezon Gaziantepspor’un takım haline gösteremediği gol atma başarısını ligde mücadele eden 20 futbolcu tek başına gösterdi.

Antalyaspor’un dünyaca yıldızı Samuel Eto’nun geride kalan haftalarda rakip fileleri 5 golle havalandırdığı süper ligde bu sezon Gaziantepspor’un gol silahları tutukluk yaptı. Bu sezon performansının oldukça gerisinde kalan Muhammet Demir, sadece Bursa deplasmanında 90 + 2’inci dakikada attığı golle taraftarlar bir defa sevinç yaşayabildi. Gaziantepspor, geçtiğimiz sezonun ilk dört haftalık periyotunda rakip filelere 4 gol atma başarısını göstermişti.

AYAKLARI BAĞLANDI

Gaziantepspor’da bu sezon oynanan karşılaşmalarda forvetlerin adeta ayakları bağlandı. Ligde takımının tek golünü kaydeden Muhammet Demir, bu sezon oynadığı 4 maçta 334 dakika sahada kaldı. Kasımpaşa, Bursaspor ve Akhisar Belediye maçlarında 90 dakika oyunda kalan, Beşiktaş maçının ise 64’üncü dakikasında başının dönmesi nedeniyle çıkmak zorunda kalan Muhammet Demir toplam 334 dakikada bir gol atabildi. Aynı futbolcu geçen hafta deplasmanda oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında bir penaltıdan yararlanamadı.

TARAFTAR SEVİNEMEDİ

Kırmızı – siyahlıların bir diğer forveti Demba Camara ise Kasımpaşa, Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında 90’ar dakika sahada kalırken, geçen hafta oynanan Akhisar karşılaşmasında sadece 14 dakika sahada kaldı. Dört maçta 284 dakika oynayan Gineli golcü, henüz fileleri sarsamadı.

Gaziantepspor’un bu sezon kadrosuna kattığı ofansif orta saha oyuncusu Daniel Larsson ise Kasımpaşa karşılaşmasında lisansının yetişmemesi nedeniyle forma giyemedi. Bursaspor maçında 88, Beşiktaş karşılaşmasında 90 ve Akhisar Belediyespor deplasmanında 80 dakika sahada kalırken toplam 258 dakikalık bölümde taraftarlarına sevinç yaşatamadı.

İŞTE OYNANAN MAÇLAR

Gaziantepspor - Kasımpaşa 0-3

Bursaspor - Gaziantepsor 0-1

Gaziantepspor - Beşiktaş 0-4

Akhisar belediyespor - Gaziantepspor 0-0