PTT 1. lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un olağan genel kurulu yapıldı. GASKİ Tesislerinde gerçekleştirilen kurulda, tek liste halinde gidilen kongrede Ünsal Göksen ve ekibi katılımcıların oyunun tamamını alarak güven tazeledi. Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, kuruldaki konuşmasında, ligde 6 yıldır mücadele ettiklerini belirterek, bu sezon başarısız olduklarını söyledi. 

Kurum takımı olduklarını hatırlatan Göksen, "Şehir takımı değiliz. Takımımız ligde devam ediyor. Bizim bütçemizin 5 katı bütçeye sahip Göztepe ligden düştü" dedi. Ligde çoğu takımdan daha başarılı olduklarını savunan Göksen, şöyle devam etti: Sezon başında ligin en başarılı 3 takımından biri olarak gösteriliyorduk ama yönetim bazen sahaya yansımıyor. Bunda bazı sebepler var. Birincisi, hedefini kaybeden futbolcular, ikincisi de saha. Bugüne kadar Gaziantepspor'un altyapısı gibiydik ama bundan sonra sadece kardeş takımız. Ligde gidebileceğimiz en üst nokta nereyse oraya kadar gideceğiz. Bunun için de ilk adımı attık. Yeni tesisler yapacağız." Göksen, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un maçlarını oynayacağı 10 bin kişilik stat yapmak için çalışma başlattıklarını söyledi. 

Stadı yeni sezonun 3 ya da 4. haftasında hizmete açmaya çalışacaklarını ifade eden Göksen, altyapıya daha fazla önem vereceklerini, bunun için de büyük bir tesis yapacaklarını kaydetti.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yönetimi şu şekilde oluştu;Ünsal Göksen, Tuncay Kara, Nurettin Özkaya, Dr. Yavuz Çapan, Mesut Acar, İ. Fuat Çörekçi, Nihat Aydıngüler, Kemal Kara, Hayrettin Hafif, Murat Özgüler, Ahmet Özdemir, Erol Hüner, Ersin Akınal, Hüseyin Aykaç, Candemir Yozgat, Ali Şahin, Esat Şireci, Memik Yılmaz.Yönetime yeni giren isimler;Kübra Karaali, Hasan Süslü, Karaca Türkmen, Mehmet SebzeciYönetimden ayrılan isimler;Metin Uzer, Enes Özkarslı, Güven Güzelbey, Boray Dai