Gaziantepspor'un tecrübeli futbolcusu Gökhan Süzen takım olarak daha iyi olmaya başladıklarını söyleyerek, "çünkü oyuncuların birbirini tanımaya başlıyor. 6 hafta yeterli süre. Bence biraz daha zamanımız var" dedi.

Uzun süre oynamadan geldiğini söyleyen Süzen, "Hocamın bana güvencinin de karşılığını elimden geldiğince vermeye çalışıyorum. İdmanlarda iyi çalışıyorum. Bu hafta kendi performansımın %60-70'ine ulaştım diyebilirim. Takım ve ben daha da iyi olabilirim. Sahaya ben kişisel olarak kalitemi koyduktan sonra, takım olarak mücadelemizi koyduktan sonra üst seviyeye çıkacağımızı umuyorum. Takım olarakta daha iyi oluyoruz. Çünkü oyuncuların birbirini tanımaya başlıyor. 6 hafta yeterli süre. Bence biraz daha zamanımız var. 2-3 hafta içinde galibiyet aldıktan sonra oyuncularında bireysel güvenlerinin yerine geleceğini düşünüyorum. Bunuda sahada skor alarak alacağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

OYNAMAK İSTEYEN BİR TAKIMIZ

Karabük maçı öncelikle maalesef bunu söylemek bizim içinde zor ama kötü zeminde oynandı. Oynayan takım olduğumuz için bu açıkcası bizi zorluyor. Ama sahanın kötü olmasını avantaja çevirmek bizim elimizdeydi. Onu avantaja çevirebildik. Güzel maç oynadık, çok iyi mücadele ettik. İki haftadır eksik yaptığımız mücadeleyi çok iyi yaptık. Mücadele edince sahada bir şekilde karşılığını alıyorsun.

ÜSTTE OLMAK İSTİYORSAK PUAN ALMALIYIZ

Bu hafta Trabzonla zorlu maç oynayacağız. 8 puan var ilk 6-7 içinde olmak istiyorsak bu tür maçlardan puan yada puanlar almak gerekiyor. Umarım iyi mücadele edip çünkü takım olarak iyi oynayınca kalitemiz ortaya çıkıyor. Güzel skorla dönmek istiyoruz.

YAŞLANDIĞIMI DÜŞÜNDÜM

Geldikten sonra yabancılık çekmedim. Çok güzel arkadaşlık var diyebilirim. Takım genç. BSen buraya geldiğimde yaşlandığımı düşündüm. Genç arkadaşların ve bizim öğreneceğimiz çok şey var. İyi bir harmanlama olmuş. Kadroyu kuranlar güzel kadro oluşturmuş. Git gide daha iyi olyacağız.

FLAŞ SKOR ALIRSAK TARAFTAR GELİR

Bundan önce Beşiktaş gibi bir taraftar önünde oynadığımız için itici gücü daha iyi farkettim. Ben şöyle düşünüyorum. İyi skorlar almaya başladığımızda daha çok taraftar geleceğini, flaş skorlar almamız gerektiğini, taraftarı daha çok tribüne çekmemiz gerektiğini düşünüyorum. Tabi passolig buna engel gibi gözüküyor. Ama ben doğru olay olduğunu düşünüyordum. İyi skorlar aldığımız takdirde taraftarın yavaş yavaş daha çok olacağını ve itici güç olacağına inanıyorum.