CHP İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, seçim çalışmalarına taşra ve köylerden başladıklarını, bunun da iyi sonuçlar verdiğini söyledi. Artık köylerin şehirden bağlantıları kopmuş yerler olmadığını belirten Mehmet Gökdağ, "Ağırlıklı olarak taşra ve köylere ağırlık verdikb Köyden aldığımız pozitif enerji kent merkezine oldukça hızlı yayılıyor. Bu nedenle köylerden ve taşradan başlayan bir çalışma organizasyonu başlattık" dedi.

ÖRGÜT AYAKTA

CHP'nin bütün üyelerinin Türkiye'nin bu kötü gidişatına dur deme derdinde olduğunu, artık ben değil biz anlayışını ortaya koyan, kendi için değil kenti için ülkesi için şehri için bir şeyler yapmak isteyen anlayışın yoğun olarak ortaya çıktığını belirten Mehmet Gökdağ, "Mahalle örgütleri sürekli toplantı halindeler. Örgüt ayakta ve sahada. Kadın kollarımız bir mahallede, gençlik kollarımız bir mahallede, broşür dağıtıyorlar. Sivil toplum örgütleriyle temas halindeler. Köy komitelerimiz Şehitkamil, Şahinbey ayakları çok yoğun bir şekilde kurulmuş, örgüt ayakta" diye konuştu.

OTORİTE BOŞLUĞU VAR

Ekonominin kötüye gidişini halkın ciddi olarak izlediğini ifade eden Gökdağ, "Köylüsü, emeklisi ekonominin, AKP'nin çizdiği gibi pembe tablo içerisinde olmadığını görüyor. Son dönemlerde kurumlar arasındaki çatışma insanları bir güvensizliğe sürüklemiş. Her kurum kendi içinde bir devlet olma kavgası içerisinde. Bu dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen bir anlayış. Muz cumhuriyeti diyebileceğimiz ülkelerde bile böyle bir devlet anlayışı yok. Bu halkta ciddi sıkıntılar yaratıyor. Ciddi bir otorite boşluğu var" dedi.

KENAR MAHALLELERE HİZMET YOKBelediyelerin birtakım çalışmalar ve hizmetler yaptığını, bozuk saatin bile günde iki defa doğruyu gösterdiğini belirten Gökdağ, "Ancak bölgeler arası dengesizlik var. Kenar mahallelere hiçbir hizmet yok. Sökülüp yapılan kaldırımlar, asfaltların kırılıp yeniden yapılması halkın tepkisine neden oluyor. Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Şehir merkezinde görselliğe hizmet eden birkaç hizmet dışında hizmet yok. O nedenle Gaziantep yaşanabilir şehirler arasında 59. sırada. Bunun ötesinde söz yok. Evet yaptınız ama 59. sıradasınız. Demekki yeterli yapamadınız, demekki bu şehrin kaynaklarını çarçur ettiniz" dedi.Meral KINACILAR