CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun, CHP’nin paralel yapı ile kol kola olduğunu söyleyen açıklamasına sert çıktı ve "Bu iddiaya kargalar güler. Kimin kiminle kol kola olduğunu Allah’ta bilir, tarihte bilir, kamuoyu da bilir, aslında Mehmet Tahmazoğlu da bilir" dedi.

23 Eylül 2014 tarihinde CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın da katılımıyla Şahinbey Belediyesi önünde eylem yaptıklarını, tahsislerin TÜRGEV'e verilmesini kınadıklarını belirten Gökdağ, "Bu eylemde arsa tahsislerinin ne karşılığında yapıldığı sorulmuştur, Gaziantep’te okul yaptırmak isteyen hayırsever iş adamlarına okul için arsa olmadığı söylenirken TÜRGEV’e yapılan tahsisin ne anlama geldiği sorulmuştur, ülkemizde ve şehrimizde eğitim sorununu çözmenin TÜRGEV’e mi bırakıldığı sorulmuştur. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bu sorulara yanıt vermesi gerekirken eylemden 1 ay sonra eylem haberini diğer basın organları ile birlikte Cihan Haber Ajansının vermesini CHP’nin paralel yapı ile kol kola olduğunu söyleyen bir açıklama yapmıştır. Aslında bu açıklama cevap vermeye değer bir açıklama değildir; çünkü bu iddiaya kargalar güler. Kimin kiminle kol kola olduğunu Allah’ta bilir, tarihte bilir, kamuoyu da bilir, aslında Mehmet Tahmazoğlu da bilir. Eğer bilmiyorsa “NE İSTEDİLER DE VERMEDİK” diyen büyüklerine sorsun.

'Cihan Haber Ajansının bizim bir haberimizi yayınlamasını içine sindiremeyen Mehmet Tahmazoğlu’na şu soruyu sormak istiyorum' diyen Gökdağ, "Sizin havuz medyanız yayınladı da engel mi olduk?" dedi. Haber Merkezi