CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, teşekkür etti. Kendisine gösterilen güvene layık olmak için elinden geleni yapacağını belirten Gökdağ, "Milletvekilliği dönenimde Gaziantepli hemşehrilerimle yan yana ve omuz omuza olacağız" dedi.

Milletvekili döneminin ülkenin sorunlarına çözüm üretmek için uğraş verme dönemi olacağını anlatan Gökdağ, "Oy veren, vermeyen tüm yurttaşlarımıza hizmet etme dönemi olacak. Milletvekilliğim süresince, Gaziantep’ten, emekten, demokrasiden, özgürlüklerden yana bir çalışma yürütmenin gayreti içinde olacağım. Bu süreçte Gaziantep halkından, CHP’li dostlarımdan destek ve ilgi bekliyorum. Gaziantep halkının desteği ile birlik ve beraberlik içinde her türlü sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

"Önümüzde zor bir dönem var" diyen Gökdağ, "Başta hukuk olmak üzere, eğitimde, ekonomide, demokraside yaşanan sıkıntıların çözümleri için var gücümüzle çalışacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yurttaşlarımızın bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle gerçekten özgür, demokrat, üreten, ürettiğini hakça paylaşan bir Türkiye’yi kurmaya çalışacağız. Yaşanacak bir Türkiye için TBMM’de ettiğim yemine her koşulda sadık kalacağım. Gaziantep özelinde ve ulusal konularda, sorunların çözümü için meslek odaları, sivil toplum örgütleri, emek örgütleri, basın örgütleri ve basın çalışanları ile işbirliği ve paylaşım çabasında olacağım. Her zaman ortak aklın çözümlerini geliştirmeye çalışacağım. Bu yolda Gaziantepli dostlarımın, meslek örgütlerimizin, emek örgütlerinin, sivil toplum örgütlerinin ve basınımızın desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum" şeklinde konuştu.