CHP Gaziantep 3. Sıra Milletvekili Adayı Ali Peri, önümüzdeki seçimlerde CHP’nin Gaziantep’te oy patlaması yapacağını, bunu sokaklarda halkın ilgisinden anladığını belirterek, “Parti programımız halktan büyük ilgi görüyor. Milletimize umut oldu. Benim için bıçak sırtında diyorlar. Ben bıçak sırtında değilim. Üstelik CHP bu dönem kimsenin hayal edemediği kadar adayı Gaziantep’ten meclise yollayacak” dedi.

‘Bir tek rakibim var o da kendim’ diyen Ali Peri, “Hiç bir siyasi parti bir başkasını rakip görmemeli. Ben hayatım boyunca Ali Peri olarak kimseyi rakip görmedim. Bir tek rakibim vardı, o da kendimdi. Ben hata yaparsam karşımdaki prim yapar. Benim hata yapmamam lazım. Bizim programımızı halka anlatmamız lazım. Bizim yapacaklarımızı milletle paylaşmamız lazım. Millete karşı sorumluluğumuzu nasıl yerine getireceğimizi söylememiz lazım. Gerisine millet karar verir. Diğer partinin adayı şu, öbürünün bu, gibi konulara girmek doğru değil” dedi.

CAMİLER DE CEMEVLERİ DE BİZİM

Tüm siyasi partiler için başarının çalışmaya bağlı olduğunu, çalışanın, partinin programını anlatanların başarılı olacaklarını söyleyen Peri, “Bu bütün siyasi partiler için geçerli. Başarmak için çalışmak lazım, çalışırkende millete kendini ve partinin programını düzgün anlatmak lazım. Sokaktayız, halkın ilgisi alakası var. Her gün halkın arasındayım. Kenar semtlerdeyim, kahvelerdeyim. Sabah 05.30 gibi çıkıyorum her yeri dolaşıyorum, her taraf bizim, camiler de bizim, cemevleri de bizim” diye konuştu.

GÖÇÜ ENGELLERİZ

Milletvekili olması halinde yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğini anlatan Peri, “Araban, Yavuzeli, Karkamış gibi ilçelerimizin kent olarak yoksulluk sorunu ön planda. Özellikle işsizlik sorunu ön planda. Taşra ilçelerimizde organize bölgeler oluşturulup yatırımlar yapılması gerekir. Özel sektör teşvik edilip orada yaşayan insanların işsizlik sorununun çözülmesi gerekiyor. İşsizliği çözdüğümüz zaman bunun devamında yoksulluk kendiliğinden çözülecektir. Taşra ilçelerimiz bugüne kadar ihmal edildi. Buralardaki vatandaşlarımız ben burada kaldım bari çocuklarım kalmasın deyip kente gönderiyorlar. İşsizlik sorununu biz taşra ilçelerde çözmüş olsak onların kente göçünü engellemiş oluruz” dedi.

Peri, Gaziantep’te toplu taşımanın konforlu, rahat araçlarla ve hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini, o zaman trafikte bu kadar aracın da dolaşmayacağını ifade etti. Meral KINACILAR