GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor ’un başında çıktığı ilk maçta Göztepe karşısında takıma galibiyet kazandıran teknik sorumlu Bülent Bölükbaşı, her maçlarını final niteliğinde oynadıklarını belirtti.

Bu hafta sonu oynayacakları Giresunspor maçını final niteliği olarak değerlendirmeyen genç teknik adam, futbolcuları strese sokmak istemediğini ifade etti.

Geçen hafta Göztepe karşısında rahat oynayarak istedikleri sonucu aldıklarının altını çizen Bölükbaşı, futbolcuların oynadıkları maçlardan zevk almaları durumunda maçı kopardıklarını kaydetti.

MAÇI KOPARDILAR

Göztepe maçının kendilerinin istediği bir şekilde tamamlandığını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Bülent Bölükbaşı, “Her şeyden önemlisi oyuncuların arzusu, isteği ve hırsı bizleri mutlu eden taraf oldu, maçı koparan onlar oldular. Geriye düştükten sonra hiçbir zaman moral bozukluğu içine girmeyip, maçı kazanma arzusu içinde oynadılar. Maçı koparan futbolcularımız oldu, ellerinden gelenin en iyisini yaparak üç puanı aldılar. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

HAZIR TUTUYORLAR

Kadrolarında bulunan 28 futbolcu olduğunu kaydeden Bölükbaşı, “Hepsi de bu takıma direk katkı sağlıyorlar ve istediğimiz zaman maçlarda görev veriyoruz. Zaten oyuncularımız ne zaman görev versek her an hazır durumdalar. Görev verdiğimiz zaman sağ olsunlar kendilerini hazır tutuyorlar, Göztepe maçında Muhammed Himmet girdi görevini yaptı bir başka maçta diğer bir arkadaşımıza görev veririz, sonuçta hepsinin işi oyuna girip en iyisini yapmak çok şükür Muhammed Himmet’de yüzümüzü kara çıkartmadı inşallah bundan sonra da böyle devam eder. Göztepe maçında kendisi etkili oldu başka maçta bir başkası olur bu fark etmez” dedi.

GİRESUN’U GEÇMEK İSTİYORUZ

Pazar günü kendi sahalarında Giresunspor ile önemli bir maça çıkacaklarını aktaran Bölükbaşı, “Bizim açımızdan her maç ayrı bir final niteliği taşıyor, bu da onlardan bir tanesi. Final deyip çokta fazla futbolcularımızı stres altına almak istemiyorum. Çünkü ne zaman mutlular, ne zaman sahada kendilerini iyi hissederler, ne zaman oynadıkları futboldan keyif alırlar takım o zaman iyi oynuyor. Göztepe maçında bunu gösterdiler, mutlulardı ve keyiflilerdi. Pozisyonlara girdiler, bırakmadılar, kaçırdılar bir daha istediler sonuçta da kazandılar. Yine aynı Giresun maçında da İnşallah aynı şekilde geçeriz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU