Kırmızı – siyahlıların, Giresunspor karşısında geride kalan maçlarda bariz üstünlüğü dikkatlerden kaçmadı.

Gazişehir Gaziantep bu akşam 18’inci defa karşılaşacağı Giresunspor karşısında hem galibiyetlerde hem de gollerde üstünlüğü bulunuyor.

GAZİŞEHİR ÜSTÜN

İki takım arasında ki karşılaşmaların beşini Gazişehir Gaziantep, dördünü ise Giresunspor kazandı. Sekiz müsabakada ise eşitlik vardı. Kırmızı – siyahlı temsilcimiz Giresunspor ağlarını 18 golle sarsarken kendi kalesinde ise 15 gole maruz kaldı.

GİRESUN’DA EŞİTLİK VAR

Gazişehir Gaziantep geride kalan sezonlarda Giresunspor deplasmanında 8 maça çıkarken bunların ikisinden galibiyet, ikisinden yenilgi ve dördünden ise eşitlikle ayrıldı.

Kırmızı – siyahlılar Giresun Atatürk stadyumunda gazişehir Gaziantep 8deaf gol sevinci yaşarken aynı şekilde 8 defa da kalesinde ki gollere engel olmadı.

7 SEZONDUR YENEMİYORUZ

İlk defa 2007 – 2008 sezonunda Giresunspor ile karşılaşana ve sahadan 2 – 1 galibiyetle ayrılan Gazişehir Gaziantep, 7 sezondur Karadeniz deplasmanından galip gelemiyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz son olarak 2009 – 2010 sezonunun ikinci yarısında deplasmanda karşılaştığı rakibini 1 – 0 mağlup ettikten sonra, deplasmanda oynadığı 5 maçın 3’ünden beraberlik ve ikisinden ise mağlubiyet ile sahadan ayrıldı.

MUHARREM TÜRKOĞLU