Eğitim Sen Gaziantep Şube Başkanı Ali Ersönmez, Gezi Parkı olaylarının 3'üncü yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Gezi Parkı'nda yağmaya, talana karşı başlayan nöbet, hakları ve güzel yarınlar adına birleşen milyonların mücadelesinde sürmeye devam etmektedir. Gezi yaşlanmayacak" dedi.

KESK Dönem Sözcüsü ve Eğitim- Sen Şube Başkanı Ali Ersönmez, Taksim Gezi Parkı olaylarının 3'üncü yıl dönümünde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Ali Ersönmez, Gezi Parkı ruhunun yaşlanmayacağını söyledi.

DİLLERDEN DÜŞMEYECEK

Eşit, özgür ve demokratik bir ülke için mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Ersönmez, şunları dedi: "İstanbul'un son yeşil alanlarından birisi olan Taksim Gezi Parkı'nın daha fazla rant için betonlaştırılmasına, tek tip yaşam dayatılmasına itirazla başlayıp, eşit, özgür ve demokratik bir ülke talebi ile tüm ülkeyi saran Gezi direnişinin üzerinden tam üç yıl geçmiş bulunuyor. Gezi Parkı'nda yağmaya, talana karşı başlayan nöbet, hakları ve güzel yarınlar adına birleşen milyonların mücadelesinde sürmeye devam etmektedir. Bilinir ki, sesler ve şarkılar kaybolmaz, uzayda sonsuza kadar salınırlar. Gezi'nin de direnişin olduğu her yerde umudu diri tutanların dillerinden düşmeyeceğini artık herkes biliyor. Gezi yaşlanmayacak." DHA