
Geriye dönüş yok
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile çıktığı ilk maçında takımına sezonun ilk galibiyetini kazandıran teknik direktör Hakan Kutlu, artık geriye dönüş...
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile çıktığı ilk maçında takımına sezonun ilk galibiyetini kazandıran teknik direktör Hakan Kutlu, artık geriye dönüş yok dedi.
Takımın bir üst lige çıkmak amacıyla kurulduğunu aktaran Kutlu, ilk iki adına şanslarının olmadığını ama Play Off potası içerisinde yer almak istediklerini belirtti.
Bundan sonra ki haftalarda daha çok isteyen ve kazanma arzusu olan bir takım olacaklarını aktaran Kutlu, bütün futbolcuların özveri ile mücadele ettiklerini söyledi.
ÖNEMLİ GALİBİYET ALDIK
Geçen hafta mağlup ettikleri Orduspor’un ligde zor günler geçirmesi nedeniyle sıkıntılı bir maç oynadıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Rakip ile aynı puanımız vardı ligin son üç sırasında yer alan 2 takımın karşılaşmasıydı. Bu yönden her iki takım açısından çok zor ve önemli bir karşılaşma oynadık ama bizim oyuncularımız gerçekten iyi mücadele edip, takım birlikteliğini, arkadaşlıklarını her şeylerini sahaya yansıtıp önemli bir galibiyetle döndüler. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Bu takımın sezon başında bir üst lige çıkmak için kurulmuş bir takım olduğunu biliyoruz. Zaten bizde bunun bilinciyle görevi kabul ettik, arkadaşlarımız da bunu gösterdiler, oyuncularımızda bunun bilinciyle mücadele ettiler. Bu hafta sonu çok önemli bir maça çıkıyoruz Osmanlıspor maçı çok önemli, artık geriye dönüş değil üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Bu maçtan da galibiyet hedefliyoruz” dedi.
HEDEF PLAY OFF
Futbolcuların bütün maçlara kazanma hırsıyla çıkmak istediklerini aktaran Kutlu, “Arkadaşlarımız da bu konuda çok özverililer onlarda bu takımın hangi hedefleri olduğunu bu yönde bir sıkıntımızın olacağını düşünmüyorum. Bundan sonra ki maçlarda daha çok isteyen ve kazanma arzusu olan bir takım seyredeceğiz. Bunun yanında da maçları kazanacağız. Biz öncelikle bu takımı ilk altı arasına sokup daha sonra yukarıda ki iki takıma bakıp ondan sonra yakalamaya çalışacağız ama gerçekçi olmak lazım. İlk hedefimiz bu takımı ilk altı arasına sokabilmek daha sonra ilk ikiyi yakalayabilmektir” dedi.
YETENEKLERİNİN FARKINA VARDILAR
Kazanılan maç sonrası futbolcuların özgüvenlerini kazanacaklarını aktaran Kutlu, “Daha çok oyuncularla birebir ve gruplar halinde görüşüp onları Orduspor maçına psikolojik olarak hazırladık. Bunun yanında Orduspor maçında ki galibiyetin yanı sıra yeteneklerinin farkına varmaları ve kapasitelerinin ne olduğunu anlamalarını sağladı. Bunda sonra daha rahat bir takım olacağız” dedi.
YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMADILAR
Kadro dışı bırakılan İbrahim Kaş konusunda da açıklama yapan Kutlu, şunlara değindi, “Bu oyuncumuzun geçmişine baktığımız zaman çok kaliteli olan bir oyuncu ben kendisiyle de konuştuğumda bu yükü kaldırabileceğini düşündüm o da yüzümüzü kara çıkartmadı gerçekten çok önemli performans ortaya koydu ama Deumi’de bizim için çok önemli futbolcu. Bundan sonra ki maçlarda bütün oyuncularımız görev alacaklar. Maçlarda görev almayan diğer arkadaşlarımız da oynayacaklar ve hepsi de bu takımın başarısı için ellerinden gelen neyse fazlasını sahaya yansıtacaklar. Burada ki 25 kişilik kadrodan faydalanacağız” dedi.
GERÇEK SEVİYEYE ULAŞACAĞIZ
Kutlu son olarak futbolcuların Ordupor maçında performanslarının üst düzeyde olduğunu ifade ederek, “Yine de eksikliklerimiz var inşallah önümüzde ki milli maç arasından sonra gerçek istediğimiz takım seviyesine geleceklerini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.