Gaziantepspor, transferin son gününde Rus futbolcu Diniyar Bilyaletdinov hamlesi yaptı. Şehrimize getirilen ve sağlık taramasından geçirilen bu futbolcu görüşme masasında akla hayale gelmedik şartlarla adeta havalarda uçtu. Bunun üzerine yönetim bu şartlara uymayacağını açıklayarak Diniyar Bilyaletdinovu uçakla ülkesine geri gönderdi.

Dün sabah şehrimize getirilen Rus futbolcu doğruca Medikal Park hastanesine götürülmüş ve Sağlık kontrolünden geçirilmişti. Daha önce yapılan görüşmeler doğrultusunda şehrimize getirilen bu futbolcunun, prensipteki anlaşmalara ek bazı şartlar öne sürdü. Hatta sözleşmesine "devre arasında isterse başka kulübe gidebilir" şartı koydurmak istedi. Bunun üzerine devreye kulüp başkanı İbrahim Kızıl'ın girdiği ve "bize böyle yaklaşan bir futbolcudan hayır gelmez, geri gönderin"dediği öğrenildi. Bunun üzerine Diniyar Bilyaletdinov dün akşam uçakla ülkesine uçuruldu.

İNGİLTERE'DE OYNAMIŞ

Diniyar Bilyaletdinov, İngiltere Premier ekiplerinden Evorton ve Rusya’nın en güçlü kulüplerinden Spartak Moskova ile Lokomotiv Moskova takımlarında forma giymişti. Orta saha oyuncusu olan Diniyar Bilyaletdinov 29 yaşındaydı.