Gaziantepspor’un 12 Ocak tarihinde yapılacak olan seçimli mali kongresinde başkanlığa aday olan Bilal Çeker, Tüfad lokalinde amatör kulüp başkanları ve antrenörlerle bir araya geldi. ASKF yönetim kurulu üyeleri ve futbol antrenörlerinin yer aldığı toplantıda Gaziantepspor’un sıkıntıları konuşuldu.

Gaziantepspor’da yaşanan sıkıntıların ardından mülki amirler nezdinde toplantılar yapıldığını söyleyen iş adamı Bilal Çeker, “Yaptığımız istişareler doğrultusunda başkanlığa beni aday gösterdiler. Bende bu sorumluluğu aldım ama işimin hiçte kolay olmayacağını biliyorum. Üye listesi konusunda sıkıntılar yaşanıyor ama artık geri adım atamayacağımız bir yola girdik Gaziantepspor için fedakarlıkta bulunmak zorundayız” dedi.

ARKADAŞLARIMIZ ÜYE YAPILMADI

Yönetime girecekler sanayici ve iş adamlarından destek sözü aldığını ifade eden Çeker, “Yalnız öyle bir duruma gelindi ki bu arkadaşlarımız henüz üye yapılmadı. Üye listesine müdahale edilemediğinden dolayı da kulübe destek sözü verenlerden ben ne şekilde yardım isteyebilirim o da ayrı düşündürücü bir konum. Bu zorluğun altından mutlaka kalkmamız gerekiyor” dedi.

BELİRSİZLİK VAR

Gaziantepspor’un 5 Ocak tarihi itibarıyla Antalya’da kamp yapacağını açıklayan Çeker, “Teknik direktör Sergen Yalçın’ın neler yapacağı henüz net olmadığı gibi kampta takımın kim çalıştıracak o konuda da net bir şey yok. Kongre tarihine kadar kimler ne yapacak belirsizlik devam ediyor. Bakalım süreç neyi gösterecek beklemek gerekiyor. Ama gelişmelerin Gaziantepspor adına hayırlı olmasını istiyoruz” dedi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPILIYOR

Aldığı sorumluluğu en iyi biçimde yerine getirmeye çalıştığını anlatan Çeker, “İlk yarıda gözlemlenen ve teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda takıma forvet, orta saha ve sağ bek bölgelerine acilen takviye yapılması gerekiyor. Yurt içi ve yurt dışında temas halinde olduğumuz futbolcular var. Eğer göreve geldiğimiz takdirde bu arkadaşların işlemlerini bir an önce gerçekleştirebiliriz. Şayet 12 Ocak’ta ki kongrede gelişmeler olumlu sonuçlanırsa görüşme yaptığımız oyuncuları kampın sonuna doğru yetiştirebiliriz” dedi.