Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe'yi konuk etmeye hazırlanan Gaziantepspor'da, takım kaptanı Elyasa Süme, hata yapmadan ve güçlerini sahaya yansıtacak şekilde oynamaları halinde Fenerbahçe'yi eli boş gönderebileceklerini söyledi.

Şu an için her şeyin yolunda olduğunu ve sabırsızlıkla maç saatini beklediklerini ifade eden Elyasa, geçen hafta Gençlerbirliği maçında olağanüstü performans göstererek 2-2'lik skor elde ettiklerini hatırlattı.

Bu beraberlikle takımın moralinin yükseldiğini aktaran 32 yaşındaki futbolcu, moralli bir takımın Fenerbahçe gibi bir takımı konuk etmesinin, motivasyonu da kolaylaştırdığına işaret etti.

GERÇEK GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYMALIYIZ

Elyasa, sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe'ye karşı 3 puan hedefindeyiz. Evimizde oynayacağız. Ev sahibi takım olmanın avantajını kullanmak istiyoruz. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, çok kaliteli oyuncuları var ve çok formdalar. Gençlerbirliği maçındaki mücadeleyi aynı şekilde Fenerbahçe'ye karşı da gösterirsek puanlar alacağımızı düşünüyorum. Yeter ki gerçek gücümüzü ortaya koyalım. Zaten bunu yapmak zorundayız. Neticede rakip, Fenerbahçe gibi büyük bir takım. Hata yapmazsak ve gücümüzü yansıtırsak Fenerbahçe'yi eli boş gönderebiliriz."