Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Apa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Apa, derneğin 17 Ocak Cumartesi günü yapılacak genel kurulunda, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.Apa, sektörün geniş kesimlerinden aldığı talepler ve meslektaşlarından gördüğü yakın ilgi ve destek nedeniyle, bu onurlu göreve talip olmaya karar verdiğini söyledi.

GAİMDER’e başkanlık yapmayı bir hizmet yarışı olarak gördüğünü ifade eden İbrahim Apa, “Mesleğimizin sorunlarını biliyorum. Müteahhitlik mesleğinin tanımının tam ve doğru olarak yapılması, Gaziantep’te meslek grubumuzun yaşadığı problemlerin çözüme kavuşturulması, Derneğimizin Meslek Odası statüsüne dönüşmesi, öncelikli yapacağımız çalışmalarımız arasında yer almaktadır. Geçtiğimiz dönem, yönetimdeki arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalıştık. Edindiğimiz tecrübelerimizle birlikte, yepyeni bir vizyon ve heyecan içerisinde çalışmalarımıza başlayacağız. Görev sürem içerisinde, sürekli meslektaşlarımızla istişare ederek, mesleğimizin hak ettiği seviyelere ulaşması için, ekip ruhu içerisinde camiamıza hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Adaylık açıklamasının sonunda, 12 yıldır bu görevi sürdüren Rıdvan Köksüzer’e de teşekkür eden İbrahim Apa “Rıdvan bey sektörümüze önemli hizmetler etmekle kalmamış, merkezi Adana’da bulunan Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu’nun başkanlığını yürütmüş, Ankara’daki İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu’nun kurulmasında aktif rol üstlenmiş, halen orada Genel Başkan Vekili olarak Gaziantep’i temsil etmektedir. Bizlerde görev yaptığımız süre içerisinde kendisinin tecrübelerinden her zaman istifade edeceğimizi belirtmek istiyorum. Bu vesileyle mesleğimizin güçlü bir şekilde temsil edilmesi için tüm üyelerimizi Cumartesi günü yapılacak genel kurulda oy kullanmaya davet ediyorum. Güçlü temsil, güçlü yönetim için desteğinizi bekliyorum’’ dedi. Bülten