GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Genç TÜMSİAD üyeleri ağırladı. Çıkmaz, gençlerin aldığı nitelikli eğitimle Türkiye’nin geleceğine önemli katkılar sağlayacaklarına inandığını ifade ederek GAİB tarafından gerçekleştirilen ihracat rakamları hakkında bilgiler verdi.

Genç TÜMSİAD Şube Başkanı Ercan İnce ve Yönetim Kurulu GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz’ı ziyaret etti. Başkan Çıkmaz GAİB tarafından gerçekleştirilen ihracat rakamları hakkında bilgiler verirken iş hayatına yönelik çeşitli tavsiye ve önerilerde de bulundu. Türkiye’nin 2023 hedeflerinden vazgeçmemesi ve bu hedeflere ulaşılabilmesi için hazırlanan yol haritasında uyulması gerektiğinin altını çizen Başkan Çıkmaz genç iş adamlarına AR-GE ve İnovasyon’un kendi firmalarının olmazsa olmazları arasında yer alması gerektiğinin altını çizdi.

GENÇLERE TESLİM EDİLDİ

Türk sanayisinin ve ihracatının gelecekte gençlere teslim edileceğini de hatırlatan GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz gençlere güvendiklerini, Türkiye de gelişen ihracat kültürüyle dünya pazarlarında sanayici ve iş adamlarının söz sahibi olmasında gençlerin aldıkları nitelikli eğitimin önemini de vurguladı. GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz’ı ziyaret etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Genç Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce, Türkiye’nin her alanda gelişmesi ve kalkınması için üzerlerine düşenleri yapmaya hazır olduklarını ifade ederek teşekkür etti. BÜLTEN