İlk defa bu sezon birinci amatör kümede mücadele edecek olan kırmızı – siyahlı ekip, yaptığı transferlerle dikkat çekiyor.

Gaziantep Gençlerbirliği Şanlıurfalılar Derneği (Şanlıder) in katkılarıyla yaptığı transferlerle grubunun en iddialı takımları arasında yerini aldı. Kırmızı – siyahlı ekip şu ana kadar Besni Belediyespor’dan İbrahim Halil Altınel ve Metin Toraman, Suruç Belediyespor’dan Mahmut Özdemir, Kilis Elbeylispor’dan Ahmet Yıldız ve Nizip Yıldırım’dan Orhan Güvenç’i kadrosuna kattı.

Sezon öncesi yaptıkları takviyelerle ligde ses getirecek bir takım oluşturduklarını söyleyen Gaziantep Gençlerbirliği kulüp başkanı Süleyman Mat, “Şanlıurfalılar (Şanlıder) dermek başkanımız sayın İsmet Erdoğan ve Ramazan Özdemir’in yapılan transferlerde hem maddi hem de manevi olarak destekleri oldu. Kendilerine şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bu sezon ligde ki öncelikli hedefimiz başarılı olmanın yanı sıra saygınlık kazanabilecek ve Fair Play kuralları doğrultusunda mücadele etmek” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU