AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül maçtan önce moral vermek için tesislere gitti ve Gaziantepspor Kulübünün yöneticileriyle görüştü. Gül, Celal Doğan Tesisleri’ndeki ziyarette yaptığı konuşmada, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu söyledi. Daha sonra Kamil Ocak’taki maça geldi. Ancak ilk kez izlediği Gaziantepspor’un galibiyetini göremeyince sahayı üzüntüyle terketti.

TESİSLERDE KONUŞTU

Futbol takımlarının şehirler için önemli olduğunu ifade eden Gül, “Futbol, birçok insanın ‘gol’ diye hep birlikte ayağa kalktığı, yenildiğinde hep birlikte üzüldüğü bir oyun. Spor kardeşliktir, bizlerde bu güzelliğe destek olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Süper Lig’de bulunanGaziantepsporumuzun, ligde aldığı iyi sonuçlar bizleri de mutlu etmektedir. Gaziantepsporumuza başarılar diliyorum” diye konuştu. Kırmızı-siyahlı kulübü daha iyi yerlerde görmek istediklerini belirten Gül, desteklerinden dolayı kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

MEMNUN OLDUK

Kızıl ise seçim süresince kulübü ziyaret eden ilk siyasi kişinin Gül olduğuna dikkati çekerek duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gül’e seçim çalışmalarında başarılar dileyen Kızıl, “Allah Gül ve ekibinin gönlüne göre versin. Ziyaretleri bizleri çok mutlu etmiştir” dedi. Ziyarette Kızıl, Gül’e üzerinde isminin yazılı olduğu Gaziantepspor formasıyla kırmızı-siyahlı kaşkol hediye etti.