Gaziantepspor, ligin 30’uncu haftasında Pazartesi günü kendi evinde karşılaşacağı Gençlerbirliği maçına hayati bir gözle bakıyor.

Kırmızı – siyahlılarda, başkent ekibi ile oynayacağı maça 2 gün kala seferberlik ilan edildi.

Mesaiye sıkı bir şekilde devam eden Gaziantepsporlu oyuncular sürekli olarak Gençlerbirliği’nin özellikle deplasmanda oynadığı maçların kasetlerini izliyor. Teknik Direktör Mutu Topçu, zorlu sınavda uygulayacakları taktik üzerinde çalışıyor. Ayrıca rakibin her yönünü tespit edip oyuncularına uyarılarda bulunuyor.

SIRADAN MAÇ DEĞİL

Günün her saatinde bu maçı düşündüklerini vurgulayan futbolcularda hocaları kadar inançlı. Ligin ikinci yarısında istikrarlı olamadıklarını söyleyen futbolcular, “Elbette başta sakatlıklar olmak üzere bunun birçok nedeni var. Altı haftalık galibiyet özleminden sonra Gençlerbirliği ile yapacağımız maç sıradan bir maç değil. Rakibimizin gücünü çok iyi biliyoruz. Mutlaka kazanacağız” dediler.

ÜZÜNTÜ VERİCİ

Kırmızı – siyahlı futbolcular, “Son maçta skor olarak istediğimizi alamadık, hem bize hem de Gaziantepspor’a yakışmayan bir sonuç aldık. Bu bizler adına da çok üzüntü veriyor Gençlerbirliği ile sahamızda oynayacağımız maçta taraftarımızın büyük desteği arkamızda olacak. Onların desteğini bizim iyi futbolumuzla birleştirdiğimizde galip geleceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandılar.

A.SERDAR ÖZEKŞİ