Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ilk yarıda Gençlerbirliği maçıyla çıkışa geçtiklerini belirterek, “yanlış hatırlamıyorsam İlk yarı Gençlerbirliği ile çıkışa geçmiştik. Şimdi umut ediyorum yeni bir çıkış, yeni bir serinin başlangıcı olmasını istiyoruz” dedi.

SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI

Tek gündemlerinin Gençlerbirliği maçı olduğunu söyleyen Topçu, “Özellikle Gençler maçı gündemimiz şimdi bu. Açıkcası çok iyi hazırlandığımız bir hafta. Özellikle puan kayıplarından sonra bizim için çok önem arzediyor. Sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz. Tabi bu konuda futbolcularla sık sık görüşüyoruz. Onlarda gerekli sorumluluğu alacaklardır. Buna bizlerde dahiliz. Gerçekten çok önemli maç. Galip gelmemiz gereken maçlardan birine çıkacağız” dedi.

BAZI MEVKİLERDE BÜYÜK SIKINTI ÇEKİYORUZ

Topçu son olarak eksik olan mevkilerle ilgili konuşarak, “Çok açık yüreklilikle söylüyorum. Bazı mevkilerde sıkıntı çekiyoruz. Bu mevkilerle alakalı alternatif bulamıyoruz. Özellikle forvet mevkinde çok sıkıntı çektik. Ordaki transfer ettiğimiz oyunculardan habibou’nun sakatlığı, İlhan’un şu ana kadar hazır olmaması yüzünden ciddi bir sıkıntı çektik. Bunlarda tabi sonuca aksediyor. Futbol gol oldukça kazanabileceğiniz, mağlup olmayacağınız bir oyun.. Geriye baktığımızda özellikle sahamızda 1-0 mağlup olduğumuz maçlarda bunu görebildik. Oyunu döndürme anlamında baskı kursak ta bir türlü gole ulaşamadık. Yine Marcalın sakatlığı ve cezalı olması. O mevkide Koray’ı ve Barış’ı oynatmak zorunda kaldık. O mevkide ciddi sıkıntımız oldu. Tabi bizim gibi takımlarda sıkıntılar olacaktır” diye konuştu.