Genç Erkekler voleybol ligi 15.01.2014 tarihinde oynanan Şahinbey Belediye Gençlikspor, Mehmet Akif Ersoy E.M.L maçıyla start aldı.

Bu yıl 2. Ligde büyük yatırımlar ve transferler yaparak yola çıkan Şahinbey Belediye Gençlik spor takımı aynı ciddiyeti ve önemi altyapı takımlarına da gösteriyor. Sezon başında yeni bir yapılanma içerisine girerek altyapı antrenör kadrosunu genişletip güçlendiren Şahinbey Voleybol Şubesi, Gaziantep çapında yaptığı geniş çaplı sporcu taramaları ile gerek kendi altyapısına gerekse de voleybol camiasına gelecek vaat eden gençleri kazandırmaya başladı.

Çarşamba akşamı genç erkekler kategorisinde ilk maçına yeni antrenör kadrosu ve sporcuları ile çıkan Şahinbey Voleybol takımı iyi bir performans sergileyerek rakibini 3-1 yenerken sezona da 3 puan ve moralle başladı.

Kamil Ocak Spor Salonunda yapılan maça ilk setten itibaren çok iyi başlayan filenin Genç Şahinleri setleri; 25-21, 25-18, 24-26, 25-17 kazanarak ilk haftadan itibaren liderlik koltuğuna oturdu.

Maçtan sonra kısa bir açıklamada bulunan Şahinbey Voleybol Kulübü menajeri Erol Göbelek; “bu galibiyetten ötürü öncelikle antrenörlerimizi ve de sporcularımızı kutluyorum. Bu yıl sezona başlarken 2. Ligdeki takımımıza hedef olarak 1. Ligi belirlemiştik. Buna paralel olarak da altyapımıza çok daha fazla önem veriyoruz. Altyapımızı güçlendirmek için konularında uzaman ve deneyimli altyapı antrenörlerimizle yola çıktık. Geniş bir sporcu taraması sonrasında mevcut genç takımımızı oluşturduk. Oynanan oyun neticesinde göze hoş görünen ve iyi bir voleybol oynadık. Bu yapılanmamızı ve de çalışmalarımızı daha da artırarak voleybola yeni yıldızlar kazandırma amacındayız. Tekrardan bu galibiyeti alan antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ BÜLTEN