U 17 liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Futbol Takımı Üçoklar demir spor ile oynadığı maçı 12-0 yenerek, 21 puanla liderliğini sürdürdü.

Şehitkamil stadında oynanan maça hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik spor maç boyunca rakip yarı alanında tehlikeli ataklar yaparak 6 gol attı. İkinci yarıda sahadaki üstünlüğünü sürdüren Şahinbey Belediye Futbol takımı 6 gol daha atarak sahadan 12-0 galip ayrıldı. Şahinbey Belediye Futbol takımının gollerini Muhammet Kıraçkır (4), Sefa Gümüş (2), Yusuf Erdem (2), İbrahim Yağcı (2), Muhammet Tatlı ve Hanifi Daşçı atarak sahadan 3 puanla ayrıldı.

Maç sonrası bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, U17 Futbol Takımı’nın oynadığı 7 maçta da yenilgisiz olduğuna dikkat çeken Başkan Demirbaş, bu gençlerin kolay kolay elde edilemeyecek bir başarıya imza attıklarını söyledi. Bu başarının ancak çok çalışmak ve disiplinli olmakla mümkün olabileceğini dile getiren Başkan Mehmet Demirbaş, Antrenör Mustafa Bayraktar ve genç futbolculara başarılarının devamını diledi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN