Yüzleri maskeyle gizlenmiş 4 kişi, girdikleri kuyumcuda işyeri sahibini tüfekle vurup, 50 bin TL'lik altınları alarak kaçtı. Genç kuyumcu Şahin Demir gece hayata tutunamadı ve yaşama veda etti.

Belkıs Mahallesi'nde meydana geldi. 19 Nolu Cadde üzerindeki kuyumcuya gelen yüzleri maskeli 4 kişi, ellerindeki pompalı tüfeği işyeri sahibi Şahin Demir'e (26) doğrultarak, altınları uzattıkları poşete doldurmasını istedi. İddiaya göre, Şahin Demir altınları doldururken bir yandan da maskeli soyguncularla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında elinde pompalı tüfek bulunan ismi öğrenilemeyen şüpheli Demir'e ateş etti. Yaralanan Demir yere yığılırken, şüpheliler ise poşetteki altınları alıp, hızla olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise kuyumcuda inceleme yapıp, işyeri ve çevresindeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Polis, görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda bölgede şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KUYUMCU KURTARILAMADI

Göğsüne isabet eden saçmalarla yaralanan kuyumcu Şahin Demir ise silah sesini duyanların çağırdığı ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Ancak doktorların müdahelesine rağmen hayata tutunamadı. İHA