Bu haber özellikle genç kızlarımız için önemli. Tabii birde anne ve babalar için.. Gaziantep’te yolda yürürken kaçırılan genç bir kızı önce Şanlıurfa’ya götürerek eve kapattılar, sonra peşpeşe tecavüz ettiler.

OLAY NASIL OLDU

Gaziantep'te, yolda yürüyen genç bir kızı kaçırıp Şanlıurfa'ya getirerek, bir evde tecavüz ettikleri iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Mahallesi'ndeki bir apartmanın penceresinde, genç bir kızın yardım çığlığı attığını duyanlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, kaçırılarak 2 gündür kilitli tutulduğunu söyleyen genç kızı, balkondan içeri girerek kurtardı. Polisin ifadesine başvurduğu G.İ. adlı genç kız, geçen pazartesi günü öğleden sonra yolda yürürken, tanımadığı kişiler tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırıldığını ve Şanlıurfa'ya getirildiğini söyledi.

FUHUŞ YAPMASINI İSTEMİŞLER

Kendisini kaçıran 3 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia eden G.İ., “Gaziantep'te yürürken, otomobile bindirilip kaçırılarak getirildiğim evde 3 kişinin tecavüzüne uğradım. Bana, fuhuş yapmam konusunda baskı yaptılar ve şiddet uyguladılar. Ellerimi bağlayıp, eve kilitledikten sonra bıraktılar. Ellerimi çözerek pencereye çıkarak yardım istedim” dedi.

İfadesi alınan genç kız, polislerin bilgilendirmesiyle Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya gelen ailesine teslim edildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis, genç kızı kaçırarak tecavüz edip fuhşa zorladığı ileri sürülen A.D., C.Y. ve İ.C.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulamalarının ardından, 'tecavüz', 'cinsel istismar', 'yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından adliyeye sevk edildi.